dissabte, 25 d’octubre del 2008

2

“L’EXTRATERRESTRE I LA FESTA DE SANT JOAN”.



Hi havia una vegada un planeta que es deia Sososan. Sososan era molt avorrit i mai feien festes, ni celebraven aniversaris, ni tenien vacances,…El habitants, que es deien sososins, eren tots dels mateix color (un gris avorridíssim), de la mateixa mida, totes les dones el mateix cabell i els homes també. A més a més tots sempre feien el mateix.

El nostre estimat protagonista extraterrestre dels planeta Sososan (que també era com tots i tot d’avorrit)va tenir una idea. Podria viatjar i conèixer altres mons, altra gent, altres costums…Va pensar que seria divertit encara que això no ho havia fet cap altra vegada.

Llavors, va agafar la seva nau espacial i va sortir cap a l’espai. Anava ell tot tranquil a la seva nau , quan de sobte la nau es va parar i va començar a baixar cap al planeta Terra. I resulta que va caure just al jardí d’una casa a primera línia de platja. Va aixecar la vista i va veure a tota la família (el fill, la filla, el pare , la mare i els avis). I es va portar una gran sorpresa: Tots eren diferents¡ Diferents d’alçada, de color els cabells eren diferents,….Es van posar a parlar i l’extraterrestre els hi va explicar que al seu planeta mai feien festes i que tot era molt avorrit. Els pares li van explicar que estaven preparant una festa que es deia “la nit de Sant Joan” i la família va convidar a l’extraterrestre a que celebrés la festa amb ells. I Aixa ho van fer.

Va arribar la nit de Sant Joan i tots van anar a sopar a la platja al voltant d’una foguera i quan van acabar es van posar a cantar i ballar al seu voltant. Quan van tocar les onze de la nit, de la foguera van començar a sortir follets. Van sortir cent follets aproximadament que van convidar a tots a banyar-se al mar. Tots van dir que si. Però a les dotze de la nit van desaparèixer . Ningú va entendre el que havia pasta.

A l’endemà l’extraterrestre es va acomiadar de la família i va tornar al seu planeta. Allí va explicar tot lo que havia vist i lo que havia viscut. Des d’aquell dia, al planeta Sososan es celebra la festa de Sant Joan.

CARMINA 6èB

2 comentaris:

emilia saulyte ha dit...

me ha agradat molt la historia i el dibuix
EMILIA SAULYTE

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.